Koirat


Omat tervut

Foolproof Anagram
(Akeron of Sundown Dancers- Foolproof Windfall)
S. 06.04.2002

Harpo on perheemme ilopilleri, koira joka haluaa piristää kaikkia. Hymyilemisen lisäksi bravuureihin kuuluu nuoleminen, joka on todella tehokasta. Kisakoiraksi Harpo on liian pehmeä, mutta on löytänyt paikkansa lapsi- ja koira -kisojen tähtenä...


Foolproof Candlewick
(Foolproof Pickwick- Workaholic Chilipepper)
S. 13.01.2005

Ykä on parannettu painos isästään Vikestä - sama miellyttämisen halu ja into tehdä töitä, mutta ei aivan niin pehmeä ja herkkä. Täytyy tosin todeta että mikään älyn jättiläinen Ykä ei ole - tai sitten se ajatteleminen ei vain ole niin tärkeää...


Foolproof Eddie the Eagle
(Durante Ragamuffin- Foolproof Uranium)
S. 11.03.2008

Eetu, Edu Kettunen. PK-koiraa olisi tarkoitus saada aikaiseksi, saa nähdä miten onnistuu:) Eetun tapa oppia on hieman erikoinen... Putkiaivon mielestä asioiden tulee olla yksiselitteisiä, ja mielellään pysyviä. Päälajina on tällä hetkellä haku, joka sopii ylisosiaaliselle koiralle erinomaisesti!


Foolproof Fun to Run
(Fon de Clair Tellus- Foolproof Daydream)
S. 29.11.2009

Mimmi jäi kotiin ihan vahingossa, mutta täytyy sanoa ettei yhtään kaduta :) Temperamenttinen ja taistelutahtoinen pikku hirviö, jolla tahtoo ajoittain mopo keulia. Päälajina jälki, mutta muitakin lajeja kokeillaan.


Foolproof Light In The Night
(Ullhedens Pharos- Foolproof Fun to Run)
S. 07.11.2015

Tulevaisuuden toivo, jolla riittää energiaa vaikka kahdelle koiralle. Neljä jalkaa ilmassa on tämän koiran motto.


Fin Kva & Mva M-91,92,93 Mustanaamion Play-Boy
(Toni von Lichtental- Mahagonny´s Xotic)
S. 03.06.1987 k. 9/2001

Velmu oli ensimmäinen tervuerenini, ja täytti kaikki odotukset joita ensimmäistä palveluskoiraa hankkiva voi asettaa. Kolmen palveluskoirien suomenmestaruuden lisäksi Velmu voitti myös pelastuskoirien suomenmestaruuden vuosina 92 ja 93. Yhteinen taival päättyi 14 vuoden kuluttua, mutta muistot elävät.


Loviatan Tariku
(Cartoon du Perigord Vert- Khastina)
S. 29.9.1988

Nikita tuli taloon reilun vuoden kuluttua Velmun jälkeen täyttämään narttukoiran paikkaa. Valitettavasti Nikitan paukkuarkuus esti harrastamisen pk-lajeissa, ja aiheutti muitakin ongelmia. Jouduin luopumaan koirasta parin vuoden kuluttua.


Fin & Int Mva JK2, HK1 Mustanamion Inter-Cooler
(Mulky van de Hoge Laer-Mahagonny´s Xotic)
S.11.11.89, k. 9/2005

Inkkaria ei uskoisi Velmun pikkusiskoksi - sillä ei ollut aikomustakaan miellyttää tässä maailmassa ketään muuta kuin itseään. Suuri persoonallisuus, jonka poistuminen joukostamme sai aikaan suuren tyhjiön. Inkkaria saamme kiittää Foolproof N-pentueesta, josta iloksemme kotiin jäi Nonstop.


Fin Kva & Mva M-97 Foolproof Nonstop
(Jaras van de Hoge Laer- Mustanaamion Inter-Cooler)
S. 1.12.1991 k. 5/2006

Falco sai emältään loistavat eväät, sillä on vaikea kuvitella koiraa joka osaisi yhtä voimakkaasti sekä ihastuttaa että vihastuttaa. Valtava saalisvietti yhdistettynä rajattomaan toimintatarmoon ja pidättyväisyyteen vieraita kohtaan ei ehkä ole paras mahdollinen yhdistelmä, mutta toisaalta ei juuri ollut sitä asiaa mihin tätä koiraa ei olisi voinut pyytää. Loistava palveluskoira mutta ei aina niin helppo kotikoira.


Fakaiser´s Zidane d´Zuomi
(Fakaiser´s Ajax de Acteur-Nadia du Bois du Tot)
S.29.11.2000, k. 1/2004

Repe oli Norjan tuonti joka eleli luonamme kotikoirana. Komea kaveri, mutta valitettavasti sairastui jo vuoden ikäisenä Addisonin tautiin ja poistui perheestämme tammikuussa 2004.


Fin Kva M-02 Foolproof Pickwick
(Emir du Clan des Toison´s Dór- Sudenpesän Dixie)
S. 07.05.1998, k 2.6.2014

Vikke on varmaankin lukenut sudenpentujen käsikirjaa - aina valmis toimintaan mutta kysyy kohteliaasti lupaa kaikelle tekemiselle ja asettaa aina ohjaajan mielipiteen etusijalle. Partiopoika joka nauttii suunnattomasti kun tehdään YHDESSÄ. Pitkän hyvän elämän jälkeen tuli lopulta luopumisen aika kesällä 2014 -hyvää matkaa maailman parhalle kisakaverille.


Tervujen lisäksi kodistamme löytyy Australianterrieri

Fulhunt Father Christmas
(Negura Heathen-Aajana Play Misty)
S.05.01.97 k 7/2012

Kennyn tehtävä on olla se pieni ja suloinen joka käpertyy syliisi rankan työpäivän jälkeen!